център
Обучение – Професии на бъдещето

Център за социални иновации към Община Пловдив организира безплатно обучение за младежи между 15-29 годишна вързраст, които не са в заетост, образование или обучение, на тема: Професии на бъдещето.

Във връзка с динамичното развитие на технологиите в следващите няколко години приблизително 1/5 от професиите ще изчезнат. Тази тенденция вече се забелязва на пазара на труда и ще възникнат нови професии, за които младежите трябва да са подготвени.

Курсът включва запознаване с каталози на бъдещите професии, техните характеристики и необходимите личностни и професионални особености за работа. Обучението ще предостави визии за професиите на бъдещето, като ще се използват различни методи на анализ, за да може обучаемият да избере своята професия.

Курсът ще има за цел младежът да изгради своя личностна карта на бъдещата си професия, като придобие знания за едно от най-важните неща за бъдещето, а именно ще влезе в ролята на инфостилист.

За да се запишете на обучението, свържете се с нас на E-mail: innovationcenter@plovdiv.bg или ни посете на    адрес: ул. П.Р. Славейков 4, гр. Пловдив.

Изображения: https://www.freepik.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *